8-persoons Chalet

U bent van harte welkom!
 

 Huidige korting op onze Chalets:
 Korting van 10% in september en oktober (2021)!
‚Äč


Boek nú met korting


Op ons vakantiepark kunt u een 8-persoons Chalet huren. Daarnaast heeft u keuze uit een 4-persoons Mobile Home, 6-persoons Chalet of 7-persoons Safaritent. 

Het 8-persoons Chalet is ongeveer 50m² groot. Het Chalet heeft 4 slaapkamers met in iedere slaapkamer 2x en 1-persoons bed. 

Het 8-persoons Chalet heeft een badkamer met daarin een wastafel en een douche. Het Chalet heeft een apart toilet. De grote woonkamer heeft een ruime zithoek en een grote eettafel. De keuken is voorzien van een koelkast, gasfornuis, magnetron en volledige keukeninventaris. Ook zit er een vaatwasser in de keuken. 


Voor de koudere dagen is het 8-persoons Chalet ook ideaal, omdat het voorzien is van centrale verwarming. Zo kunt u tijdens elk jaargetijde gebruik maken van het Chalet. 

Hier vindt u de plattegrond van de 8-persoons Chalet:


De Mobile Homes en Chalets zijn standaard te boeken met wisseldagen op maandag en vrijdag. De aankomsttijd is vanaf 15.00 uur en de vertrektijd voor 10.30 uur. Huisdieren zijn in onze Mobile Homes en Chalets niet toegestaan. Via de website kunt u maximaal 3 weken boeken voor een Mobile Home of Chalet, mocht u langer willen boeken, kijk dan voor meer informatie hier

Mocht u benieuwd zijn naar de prijzen van de verschillende accommodaties, kunt u de gewenste verblijfsperiode invoeren bij zoek & boek. Hier ziet u de prijs en zou u eventueel gelijk een boeking kunnen maken. Let op: de korting wordt pas in stap 2 van de zoek & boek module weergegeven. 

Voor vragen kunt u altijd bellen (tijdens kantoortijden) naar 024 - 397 1715 of een e-mail sturen aan vakantiepark@oudemolen.nl