Wielrenner Bos

Leuke dagactiviteit voor jouw groep

Fietsen doen we hier in Nederland natuurlijk maar al te graag. Door het hoogteverschil in Groesbeek en haar omgeving is het zeker aan te raden om hier met een elektrische fiets op pad te gaan.

Wil je de omgeving liever op een ander wijze ervaren en ben je in het bezit van een rijbewijs? Dan is het huren van een van onze veelgevraagde e-chopper wat voor jou. Op deze elektrisch aangedreven bromfiets gaat u maximaal 30 km/u. Je kunt in korte tijd een groot gebied verkennen en daarnaast is het ook gewoon erg leuk om te doen!

Extra informatie

  • Wij hebben elektrische fietsen voor volwassene (model vrouwenfiets) beschikbaar. Deze kun je huren voor € 27,50 per dag.
  • Wanneer u de elektrische fiets langer wilt huren, dan wordt er een aangepast tarief berekend à € 23,75 per dag (vanaf 7 dagen) óf € 20,00 per dag (vanaf 14 dagen).
  • De e-choppers kun je als volwassene huren wanneer je in het bezit bent van een rijbewijs. Je betaalt een tarief voor een specifiek aantal uren, te weten: € 29,50 voor 2,5 uur. Tegen bijbetalen is het mogelijk om de e-chopper langer dan 2,5 uur te huren.
  • Vooraf reserveren van een e-bike óf e-chopper is ook mogelijk. Neem hiervoor contact op met onze receptie.
  • Indien je een reservering hebt gemaakt en hier alsnog vanaf wilt zien, dan kan dit kosteloos indien je het 24 uur voor aanvang van de desbetreffende reservering aan ons laat weten.
  • Direct al online bij jouw boeking een e-bike óf e-chopper reserveren? Geef het aan in de opmerkingen (bij het maken van de online boeking) en wij gaan het voor je regelen.