De Lotus vakantiewoning

Op ons terrein hebben wij naast onze Mobile Homes en Chalets een unieke Lotus vakantiewoning op het basisveld. De Lotus woning drijft in een vijver en is van EPS. EPS wordt in de volksmond ook wel piepschuim genoemd. EPS bestaat voor 98% uit lucht en heeft doordoor een hoge isolatiewaarde. De wanden van de Lotus vakantiewoning zijn 50 cm dik en de ramen zijn voorzien van driedubbel glas. Dit geheel zorgt ervoor dat er niet of nauwelijks verwarming gebruikt hoeft te worden. Voor het energieverbruik van huishoudelijke apparatuur liggen er zonnepanelen op het dak. 

De lotus vakantiewoning is 10 bij 6 meter en heeft een woonkamer, twee slaapkamers, een keuken en een badkamer. Voor vier personen is deze vakantiewoning een unieke beleving. Een belangrijk aspect van de Lotus vakantiewoning is de beleving en de bewustwording van de natuur. Mede door het energiedisplay in de woonkamer, wordt men bewust gemaakt van het energieverbruik van een gezin. 

 

 
De Mobile Homes, Chalets en Lotus woning zijn standaard te boeken met wisseldagen op maandag en vrijdag. De aankomsttijd is vanaf 15.00 uur en vertrektijd voor 10.30 uur. Huisdieren zijn in onze Mobile Homes en Chalets niet toegestaan. Via de website kunt u maximaal 3 weken boeken voor een Mobile Home of Chalet, mocht u langer willen boeken, kijk dan voor meer informatie hier