Tijdelijke woonruimte - vanaf €900,- p/m

Bent u op zoek naar tijdelijke woonruimte en wilt u voor lange tijd huren? Op Vakantiepark de Oude Molen in Groesbeek (nabij Nijmegen) kunt u voor een lange periode kiezen uit knusse 4-persoons Mobile Homes, ruime 6-persoons Chalets en luxe 8-persoons Chalets om tijdelijk in te wonen. 

4-persoons Mobile Home

 

 

6-persoons Chalet

 

8-persoons Chalet

 

 

Bent u aan het verbouwen, verhuizen of gaat u emigreren en zoekt u tijdelijk een plek om te wonen? Wij bieden u graag de mogelijkheid van tijdelijke huisvesting vanaf € 900,- p/m. U komt in aanmerking voor lange termijn huur wanneer u minimaal 3 weken op de camping verblijft. Wij hanteren dan flexibele huurmogelijkheden voor u. 

 

De Mobile Homes en Chalets zijn gemeubileerd en van alle gemakken voorzien. Ook ligt ons vakantiepark dichtbij het centrum van Groesbeek nabij de stad Nijmegen. Dit maakt een verblijf op ons park een ideale oplossing voor tijdelijk wonen.    

      

Wij hebben

  • Knusse 4-persoons Mobile Homes; met een gaskachel in de woonkamer, gescheiden douche en toiletruimte, volledig ingerichte keuken en 2 slaapkamers (elk 2 x 1 persoonsbedden).
  • Ruime 6-persoons Chalets; met centrale verwarming, badkamer met douche en toilet, volledig ingerichte keuken en 3 slaapkamers ( 2 x 2-persoonsbedden en 1 x 1 stapelbed).
  • Luxe 8-persoons Chalet; met centrale centrale verwarming, gescheiden douche en toiletruimte, volledig ingerichte keuken met afwasmachine en 4 slaapkamers (elk 2 x 1 persoonsbedden en een wastafel).

 

Alle Mobile Homes en Chalets beschikken over een eigen parkeerplaats.

 

 

 

 

 

Kijk hier voor meer informatie over de Mobile Homes en Chalets. 


 

(prijzen zijn onder voorbehoud)