Seven Hills (voorkant)

Wij kunnen u tijdens het verblijf in onze accommodaties nog veel meer bieden dan alleen een slaapplaats. Zo kunt u ook handdoeken bijboeken à € 4,75 per persoon of door ons een kinderbedje en/of kinderstoel kosteloos laten plaatsen voor uw baby.

Beide accommodaties beschikken over een gezamenlijk ruimte met bar en een professionele keuken met o.a. frietpannen. Wij kunnen u fusten bier en frituurvet leveren, zodat u gebruik kunt maken van alle functionaliteiten. Daarnaast hebben wij ook een compleet menu voor catering met diverse mogelijkheden en rekening houdend met alle dieetwensen.

Wilt u met uw groep iets leuks gaan doen in de omgeving? Neem dan eens contact op met onze receptie. We denken graag met u mee!

Extra mogelijkheden

Catering

We verzorgen uw ontbijt, lunch en diner in de accommodatie en kunnen daarvoor diverse buffetten voor u samenstellen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een pasta-, stampotten- of Chinees buffet. Of laat ons een barbecue pakket voor u samenstellen, zodat u gezellig met elkaar kunt barbecueën.

Zelf een idee over de inrichting van het buffet? Laat het ons weten. We zijn flexibel en voldoen graag aan uw wensen.

Heeft iemand in uw groep een bepaalde dieetwens? Wij horen het graag. We houden graag rekening met iedereen die aanschuift!

Seven Hills (keuken)

Tap- en keukeninstallatie

Natuurlijk hoort bij een groepsverblijf ook een gezellig hapje en drankje. Hiervoor kunt u o.a. de bar met tapinstallatie gebruiken. Wij kunnen voor u een fust met Heineken bier leveren van 20 liter à € 105,- per fust. Ongeopende fusten, nemen wij weer in en een eventuele betaling retourneren wij.

In de keukens van de accommodaties vindt u diverse apparatuur. Zo heeft u professioneel gastfornuis, oven en vaatwasmachine tot uw beschikking. Ook kunt u gebruik maken van onze frituurpannen. In beide accommodaties staan er twee van ±10 liter. We kunnen deze voor u vullen met frituurvet wat inclusief schoonmaakkosten € 38,50 per frituurpan kost.

Goed om te weten is dat wij kosteloos voor u regelen dat er vaatwastabletten en koffiefilters aanwezig zijn!

Seven Hills (bar voorkant)

Feest en muziekinstallatie

Wij vinden het belangrijk dat u een leuke tijd heeft in onze accommodatie. Daar hoort natuurlijk vaak een feestje bij! De accommodatie leent zich perfect voor een gezellig (thema)feest of viering. Beide accommodaties beschikken namelijk over een goede muziekinstallatie en u kunt daarbij eventueel een microfoon lenen in onze receptie.

Natuurlijk moeten wij wel rekening houden met onze buren en de gasten op ons vakantiepark. Dit betekent dat er na 23.00u geen geluid meer buiten de accommodatie hoorbaar mag zijn.

Kunt u daarvoor zorgen? Dan wensen wij u alvast heel veel plezier toe!

Seven Hills (bioscoop)

Televisie en beamer

Beide accommodaties bieden u diverse mogelijkheden om televisie te kijken. Dit kan namelijk zowel in een van de gezamenlijke ruimtes als in iedere slaapkamers. Daarnaast hangt in beide accommodaties ook standaard een beamer.

Liever een mobiele beamer in een andere ruimte plaatsen? Dat kan! Wij hebben er een beschikbaar inclusief scherm. Deze kunt u lenen (indien deze niet door een ander geserveerd is) door dit voorafgaand aan uw verblijf aan te geven bij onze receptie.

Airtrack (sportveld)

Sport- en spel

In en om de accommodaties is er van alles te doen. Zo kunt u in beide accommodaties gebruik maken van een pooltafel en dartbord. U dient wel zelf dartpijlen mee te nemen of deze te kopen in onze receptie. Daarnaast vindt u in groepsaccommodaties Seven Hills een bioscoopzaal en wellness en in groepsaccommodatie Old Mill een voetbaltafel en pingpongtafel (neem zelf uw tafeltennisbatjes en -balletjes mee).

Naast de accommodaties, op het vakantiepark, ligt ook een outdoor sportveld. Interesse om deze met uw groep op een bepaald moment te gebruiken? Laat het ons weten. We kunnen dan, indien beschikbaar, dit veld voor uw groep reserveren.