Bushalte voor de deur

Direct aan de looproute (donderdag)

Ontbijt en Diner

Massages

Basisveld (4daagse parasol)

Vijf verschillende opties voor overnachten

Vakantiepark de Oude Molen heeft u veel te bieden aan verblijfsmogelijkheden tijdens de 4-Daagse. Indien u met een eigen kampeermiddel komt, kunt u verblijven op een van onze comfort- of basisplaatsen. Wilt u liever een accommodatie boeken? Dan kunt u kiezen voor onze Mobile Homes, Chalets of Safaritenten. Daarnaast kunt u ook verblijven op een van de kamers in onze groepsaccommodatie.

Op dit moment zijn er nog diverse kampeerplaatsen, accommodaties en kamers beschikbaar in 2023.

De sfeer tijdens dit grote evenement is altijd goed en u zult dit op en om het vakantiepark merken. Naast het wandelevenement is er in de omgeving namelijk ook voldoende te beleven. Zo vinden o.a. de zomerfeesten in Nijmegen plaats, waar u gezellig kunt genieten van een hapje en een drankje bij diverse podia. Zeker de moeite waard om te bezoeken!

Extra mogelijkheden tijdens de 4-Daagse uitgelicht

Massages

Ons massageteam staat voor u klaar. U kunt uw blaren laten behandelen, uw voeten laten verzorgen en intapen of de massage boeken die u verdiend na het lopen van zoveel kilometers! Inschrijven kan op het park bij onze masseurs (tegen bijbetaling).

Ontbijt en Diner

U kunt tijdens de 4-Daagse periode (tegen bijbetaling) gebruikmaken van een heerlijk ontbijt (incl. lunchpakket) en diner. De tijden worden zo ingedeeld dat u als vierdaagseloper gemakkelijk aan kunt schuiven. Reserveren kan vooraf of tijdens uw verblijf.

T-shirts (gratis)

Ieder jaar geven wij de vierdaagselopers die verblijven op ons vakantiepark een T-shirt. De kleur van dit T-shirt is jaarlijks een verassing! Houd de informatie op ons park in de gaten voor de momenten waarop de T-shirts worden uitgedeeld. Trekt u hem aan als u langs loopt?

Openbaar vervoer/Blarenbus

Voor de ingang van ons park ligt een bushalte met een directe busverbinding naar Nijmegen. Ook voor de vroege lopers rijdt hier een bus. U heeft hiervoor een 'Blarenpas' nodig. Deze is niet verkrijgbaar op ons park, maar is online te bestellen.

Voorreservering

Heeft u een prettig verblijf op ons vakantiepark gehad? Dan kunt u tijdens uw verblijf er al voor kiezen om uw plaats/accommodatie weer te reserveren voor het volgende jaar (vrijblijvend t/m januari). Informeer in onze receptie naar de spelregels.