Bushalte voor de deur

Direct aan de looproute (donderdag)

Ontbijt en Diner

Massages

Comfort (veld C - 4daagse)

Vijf verschillende opties voor overnachten

Vakantiepark de Oude Molen heeft je veel te bieden aan verblijfsmogelijkheden tijdens de 4-Daagse. Indien je met een eigen kampeermiddel komt, kun je verblijven op een van onze comfort- of basisplaatsen. Wil je liever een accommodatie boeken? Dan kun je kiezen voor onze Mobile Homes, Chalets of Safaritenten. Daarnaast kun je ook verblijven in een van de kamers in onze groepsaccommodatie.

Op dit moment zijn er nog enkele basisplaatsen en kamers beschikbaar in 2024.

De sfeer tijdens dit grote evenement is altijd goed en je zult dit op en om het vakantiepark merken. Naast het wandelevenement is er in de omgeving namelijk ook voldoende te beleven. Zo vinden o.a. de zomerfeesten in Nijmegen plaats, waar je gezellig kunt genieten van een hapje en een drankje bij diverse podia. Zeker de moeite waard om te bezoeken!

Extra mogelijkheden tijdens de 4-Daagse uitgelicht

Massages

Ons massageteam staat voor je klaar. Je kunt jouw blaren laten behandelen, de voeten laten verzorgen en intapen of een massage boeken die je verdiend na het lopen van zoveel kilometers! Inschrijven kan op het park bij onze masseurs (tegen bijbetaling).

Ontbijt en Diner

Je kunt tijdens de 4-Daagse periode (tegen bijbetaling) gebruikmaken van een heerlijk ontbijt (incl. lunchpakket) en diner. De tijden worden zo ingedeeld dat je als vierdaagseloper gemakkelijk aan kunt schuiven. Reserveren kan vooraf of tijdens het verblijf.

T-shirts (gratis)

Ieder jaar geven wij de vierdaagselopers die verblijven op ons vakantiepark een T-shirt. De kleur van dit T-shirt is jaarlijks een verassing! Houd de informatie op ons park in de gaten voor de momenten waarop de T-shirts worden uitgedeeld. Trek je hem aan als je langs loopt?

Openbaar vervoer/Blarenbus

Voor de ingang van ons park ligt een bushalte met een directe busverbinding naar Nijmegen. Ook voor de vroege lopers rijdt hier een bus. Je hebt hiervoor een 'Blarenpas' nodig. Deze is niet verkrijgbaar op ons park, maar is online te bestellen.

Voorreservering

Heb je een prettig verblijf op ons vakantiepark gehad? Dan kun je tijdens het verblijf er al voor kiezen om jouw plaats/accommodatie weer te reserveren voor het volgende jaar (vrijblijvend tot januari). Informeer in onze receptie naar de spelregels.