7 maanden lang

Voordelig kamperen

Groesbeek blijft verrassen

Vaker er tussenuit

Luuk Truc (kinderbingo)

Niet één keer, maar vaker genieten van vakanties en weekendjes weg

Je kunt bij ons op een seizoen lang verblijven in jouw eigen kampeermiddel (op een comfortplaats van ±80 m²) of door een stacaravan op ons park te kopen of plaatsen (afmetingen staplaatsen verschillen). Alle plaatsen zijn voorzien van een water-, afvoer-, CAI- en stroomaansluiting (16 ampère). Ook al onze faciliteiten zijn natuurlijk voor jou beschikbaar. Het hoeft je dus aan niets te ontbreken.

Gedurende het seizoen hebben wij leuke activiteiten gepland staan. Uiteraard als onderdeel van het recreatieprogramma voor de kinderen, maar ook regelmatig een activiteit voor volwassenen. Denk aan een gezellige borrelmiddag, een fanatieke bingo avond of een gezamenlijk barbecue waarbij je de andere gasten op ons park leert kennen. Verblijf je een seizoen? Dan hoef je niets te missen!

Extra informatie

  • Een seizoen op Vakantiepark de Oude Molen loopt van 1 april tot en met 31 oktober. In de maanden november tot en met maart is het niet toegestaan om op jouw staplaats te verblijven.
  • Wanneer je met een eigen kampeermiddel komt, dan is het tegen bijbetaling mogelijk om dit kampeermiddel (met of zonder voortent) op jouw staplaats te laten staan gedurende de wintermaanden.
  • Het verbruik van elektra zal aan het einde van een seizoen in rekening worden gebracht. Je betaald hiervoor € 0,75 per KWh.
  • Wil je een familielid kort op jouw staplaats laten verblijven? Dat is mogelijk. Dit mag een maximaal aantal weken per jaar. Onderverhuren van jouw (sta)caravan is niet toegestaan.
  • Een seizoenplaats is bedoeld voor gasten die op ons park willen recreëren. Het park is niet toegestaan op op het park te 'wonen'.
  • Benieuwd naar ons kampeerreglement? Deze vind je hier.