KamperenOp ons vakantiepark heeft u twee verschillende mogelijkheden voor kamperen. U kunt namelijk kiezen voor een verblijf op een comfortplaats of op een basisplaats. 

Basisplaatsen
Bij de basisplaatsen staat u op een groot open veld. U kunt op deze plaats gebruik maken van 4 Amp. elektra en er is water in de buurt. Elektra is hier niet op te hogen. Op het veld staat een eenvoudige sanitaire unit en u staat binnen het bereik van ons Wi-Fi netwerk (gratis). U kunt uiteraard ook gebruik maken van ons hoofd sanitair gebouw, dit is ongeveer 3 minuutjes lopen. 

Comfortplaatsen
De comfortplaatsen zijn ongeveer 80m² en hebben 6 Amp. elektra. De stroom is op alle comfortplaatsen naar wens op te hogen naar 10 Amp. of zelfs 16 Amp. (tegen bijbetaling). De comfortplaatsen hebben televisie (CAI-), water- en rioolaansluiting op de plaats en zijn binnen het bereik van het Wi-Fi netwerk (gratis).

De comfortplaatsen liggen in de buurt van de faciliteiten op ons park, zoals diverse speeltuinen, het buitenzwembad en ons restaurant. Ook staat het hoofd sanitair gebouw in de buurt, met een kinderstanitair in jungle thema en gratis gebruik van de sauna, het bubbelbad en de zonnebank.

Al onze kampeerplaatsen zijn toegankelijk voor caravans, vouwwagens, tenten en campers. Het maakt dus niet uit met welk kampeermiddel u komt. 

 
Naast een prachtig sanitair gebouw is er voor u en uw kinderen genoeg te beleven. In het hoogseizoen bieden wij namelijk een activiteitenprogramma aan. Er staat een animatieteam klaar met leuke sport- en spelactiviteiten en onze campingtrein rijdt ook dagelijks over het vakantiepark. Daarnaast verzorgen wij regelmatig een bingo- of feestavond.

Ook de heuvelachtige omgeving is prachtig. Groesbeek biedt u veel wandel- en fietsmogelijkheden en het centrum (500m. van het vakantiepark af) biedt u diverse winkels en cafés/restaurants. U vindt meteen naast ons park ook een bushalte met een directe busverbinding naar het centrum van de stad Nijmegen.  

Kortom, u hoeft zich niet te vervelen tijdens uw verblijf en we doen er alles aan om u een zo prettig mogelijke vakantie te bezorgen!


De kampeerplaatsen zijn te boeken gedurende het kampeerseizoen (1 april t/m 31 oktober) en op iedere gewenste dag van de week (m.u.v. de 4-Daagse). De aankomsttijd is vanaf 14.00 uur en de vertrektijd voor 12.00 uur. Wilt u op een afwijkende tijd aankomen of vertrekken? Dan kan dit, indien mogelijk, op aanvraag. Huisdieren zijn welkom op onze kampeerplaatsen. Buiten het seizoen kunt u ook kort kamperen op onze wintercamping, kijk voor meer informatie hier
 

Liever een arrangment boeken? Hieronder staan de mogelijkheden:‚Äč

Mocht u benieuwd zijn naar de nachttarieven, kunt de gewenste verblijfsperiode invoeren bij zoek & boek. Daar ziet u dan de prijs en zou u eventueel gelijk een boeking kunnen maken. Voor vragen kunt u altijd bellen tijdens kantoortijden 024 - 397 1715 of een e-mail sturen naar vakantiepark@oudemolen.nl

*Indien u het voor- of naseizoenarrangement wilt boeken, kunt u ook het beste contact opnemen met onze receptie.