Treinroof (dak)

Activiteiten waarvoor je het park niet af hoeft

Ook binnen ons eigen recreatieprogramma plannen wij evenementen die je niet mag missen! Zo vindt er twee keer per jaar 'De Treinroof' plaats en organiseren we een keer per jaar een enge 'De Spooktocht'. Daarnaast plannen we ook jaarlijks originele grotere activiteiten in. Zo vond vorig jaar een heus circus plaats, met acts die opgevoerd werden door de kinderen.

Ons Animatieteam

Onze favoriete evenementen

4daagse (Zevenheuvelenweg 1)

Nijmeegse Vierdaagse & Vierdaagsefeesten

In de derde week van juli vindt het grootste meerdaagse wandelevenement van Nederland plaats, de Nijmeegse Vierdaagse. Meer dan 45.000 deelnemers lopen vier dagen lang 30, 40 of 50 kilometer in onze mooie regio. Op de derde dag van dit gezellige evenement komt de route zelfs direct voor ons vakantiepark langs.

Gelijktijdig met de Nijmeegse Vierdaagse, wordt ook het grootste vrij toegankelijke evenement van Nederland georganiseerd. Dit zijn de bekende Vierdaagsefeesten. Bezoek de binnenstad van Nijmegen en kies uit ruim 1000 optredens verdeeld over maar liefst 40 verschillende podia. Voor ieder wat wils en zeker de moeite waard om minstens een te bezoeken!

Groentemarkt

Jaarmarkt Groesbeek

Standaard op de eerste dinsdag na de 4-Daagse vindt de jaarmarkt in Groesbeek plaats. In het centrum vind je op die dag vele marktkramen, leuke activiteiten voor de jeugd en gezellige terrassen met live muziek.

Wielrenner Bos

Groesbeeks Gruwelijskte

Op de derde zondag in september vindt de mountainbiketocht 'Groesbeeks Gruwelijkste' plaats. Een tocht die gereden wordt voor een goede doel. Moedig de fietsers aan tijdens jouw verblijf óf regel vooraf dat je mee kunt fietsen.

Wijnfeesten Ditshuizen

Nederlandse Wijnfeesten

Op zaterdag 23 en zondag 24 september 2023 vinden de Nederlandse Wijnfeesten plaats in ons prachtige dorp. Je kunt dan proeven en beleven van alles wat met wijn te maken heeft. De wijntrein of huifkar brengt je van wijngaard naar wijngaard. Bij iedere stop kun je genieten van een rondleiding of plaatsnemen op het terras en genieten van live muziek. Daarnaast worden natuurlijk de Groesbeekse wijnen gepresenteerd in combinatie met lekkere hapjes.

Zevenheuvelenloop algemeen

Zevenheuvelenloop

Overwin de heuvels over een van de mooiste hardloopparcours (15 km) van Nederland. Als fanatieke hardloper zeker iets wat je niet mag missen. Schrijf je wel vooraf in. Het is daarnaast ook erg leuk om mee te doen aan de Zevenheuvelennacht. Deze hardlooptocht is wat korter en vindt plaats in de nacht voorafgaand aan de Zevenheuvelenloop. Ook als supporter is het erg leuk om aan de kant te staan om de sporters aan te moedigen. Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen als je hier bent in november.

Proost Zomers

Smartlappenfestival

Verblijf je op ons park met Hemelvaart? Loop dan vooral op Hemelvaartsdag het centrum van Groesbeek eens in. Op die dag vindt het 'Tranendal tussen de Heuvels' plaats. Je kunt dan op diverse terrassen genieten van ongeveer 20 smartlappenkoren, afkomstig uit heel Nederland. Naast het smartlappenfestival vindt ook de jaarlijkse braderie plaats. Het is ieder jaar weer een sfeervolle en gezellige dag, dus zeker de moeite waard om te bezoeken! Leuk voor jong en oud!

Festival TREK (algemeen)

Festival TREK

Dit is het grootste rondreizende foodfestival van Nederland en jaarlijks zijn ze in mei óf juni in Nijmegen te vinden. Het Hunnerpark wordt dan omgetoverd tot een groot openluchtrestaurant waar je kunt genieten van verrassend entertainment, kleinkunst- en muzikaal talent gecombineerd met een divers aanbod gerechten in de mooiste mobiele keukens. Dit evenement is ook erg leuk om te bezoeken met jouw kinderen. Zij vermaken zich bij het kindertheater of een van de andere leuke activiteiten voor de jeugd.

Festival Vibes

Tributeparty

Eind augustus wordt in Groesbeek het grootste en oudste tributefestival van Nederland georganiseerd. In de tuin van De Wolfsberg wordt een eerbetoon gegeven aan misschien wel jouw favoriete muziek. Op dit tweedaagse festival bezoek je 3 podia waar wel meer dan 10 tributebands optreden.

Ook de verjaardag van onze koning wordt jaarlijks gevierd in eenzelfde stijl. Op 27 april kun je dansen, zingen en springen op de feestelijke muziek van diverse coverbands en Dj's. Een middag vol Hollandse gezelligheid!

Verblijf je in de periode van de Tributeparty en wil je dit fantastische evenement bezoeken? Zorg dan wel vooraf dat je een toegangsticket gekocht hebt.