Old Mill (terras)

Wij kunnen je tijdens het verblijf in onze accommodaties nog veel meer bieden dan alleen een slaapplaats. Zo kun je ook handdoeken bijboeken (à € 4,75 per persoon) of door ons een kinderbedje en/of kinderstoel kosteloos laten plaatsen voor uw baby.

Beide accommodaties beschikken over een gezamenlijk ruimte met bar en een professionele keuken met o.a. frietpannen. Wij kunnen fusten bier en frituurvet leveren, zodat je gebruik kunt maken van alle functionaliteiten. Daarnaast hebben wij ook een compleet menu voor catering met diverse mogelijkheden en rekening houdend met alle dieetwensen.

Wil je met de groep iets leuks gaan doen in de omgeving? Neem dan eens contact op met onze receptie. We denken graag met je mee!

Contact

Extra mogelijkheden

Buffet

Catering

We verzorgen het ontbijt, de lunch en het diner in de accommodatie en kunnen daarvoor diverse buffetten voor je samenstellen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een pasta-, stampotten- of Chinees buffet. Of laat ons een barbecue pakket voor je samenstellen, zodat jullie gezellig met elkaar kunnen barbecueën.

Zelf een idee over de inrichting van het buffet? Laat het ons weten. We zijn flexibel en voldoen graag aan je wensen.

Heeft iemand in de groep een bepaalde dieetwens? Wij horen het graag. We houden graag rekening met iedereen die aanschuift!

Seven Hills (keuken)

Tap- en keukeninstallatie

Natuurlijk hoort bij een groepsverblijf ook een gezellig hapje en drankje. Hiervoor kun je o.a. de bar met tapinstallatie gebruiken. Wij kunnen een fust met Heineken bier leveren van 20 liter à € 125,- per fust. Ongeopende fusten, nemen wij weer in en een eventuele betaling retourneren wij.

In de keukens van de accommodaties vind je diverse apparatuur. Zo is er een professioneel gasfornuis, oven en vaatwasmachine tot je beschikking. Ook kun je gebruik maken van onze frituurpannen. In beide accommodaties staan er twee van ±10 liter. We kunnen deze voor je vullen met frituurvet wat inclusief schoonmaakkosten € 38,50 per frituurpan kost.

Goed om te weten is dat wij kosteloos voor je regelen dat er vaatwastabletten en koffiefilters aanwezig zijn!

Seven Hills (bar voorkant)

Feest en muziekinstallatie

Wij vinden het belangrijk dat je een leuke tijd hebt in onze accommodatie. Daar hoort natuurlijk vaak een feestje bij! De accommodatie leent zich perfect voor een gezellig (thema)feest of viering. Beide accommodaties beschikken namelijk over een goede muziekinstallatie en je kunt daarbij eventueel een microfoon lenen in onze receptie.

Natuurlijk moeten wij wel rekening houden met onze buren en de gasten op ons vakantiepark. Dit betekent dat er na 23.00u geen geluid meer buiten de accommodatie hoorbaar mag zijn.

Kun je daarvoor zorgen? Dan wensen wij je alvast heel veel plezier toe!

Seven Hills (bioscoop)

Televisie en beamer

Beide accommodaties bieden je diverse mogelijkheden om televisie te kijken. Dit kan namelijk zowel in een van de gezamenlijke ruimtes als in iedere slaapkamers.

Daarnaast hangt in beide accommodaties ook standaard een beamer. In de accommodatie Old Mill hangt deze in de gezamenlijke ruimte. Groepsaccommodatie Seven Hills heeft een bioscoopruimte waar de beamer met scherm hangt.

Liever een mobiele beamer in een andere ruimte plaatsen? Dat kan! Wij hebben er een beschikbaar inclusief scherm. Deze kun je lenen (indien deze niet door een ander geserveerd is) door dit voorafgaand aan het verblijf aan te geven bij onze receptie.

Airtrack (sportveld)

Sport- en spel

In en om de accommodaties is er van alles te doen. Zo kun je in beide accommodaties gebruik maken van een pooltafel en dartbord. Je dient wel zelf dartpijlen mee te nemen of deze te kopen in onze receptie. Daarnaast vind je in groepsaccommodaties Seven Hills een bioscoopzaal en wellness en in groepsaccommodatie Old Mill een voetbaltafel en pingpongtafel (neem zelf tafeltennisbatjes en -balletjes mee).

Naast de accommodaties, op het vakantiepark, ligt ook een outdoor sportveld. Interesse om deze met de groep op een bepaald moment te gebruiken? Laat het ons weten. We kunnen dan, indien beschikbaar, dit veld voor jouw groep reserveren.