Winterkamperen op Vakantiepark de Oude Molen

Van 01-11-2020 tot 01-04-2021 is het winterkamperen op onze 'wintercamping' weer geopend. U kunt voor € 8,00 per nacht exclusief toeristenbelasting (€ 1,00 p.p.p.n.) genieten van het uitzicht.
 

Op ons basis veld heeft u de beschikking tot 4 AMP stroom en gratis WI-FI. U kunt maximaal 3 nachten op ons winterterrein verblijven. Het hoofd sanitair gebouw is in deze periode gesloten, maar u kunt gebruik maken van de sanitaire unit op het veld. Wanneer het vriest is deze sanitaire unit gesloten en kunt u gebruik maken van ons sanitair gebouw vooraan bij de receptie (zie plattegrond camping). De reguliere ingang wordt voor het winterkamperen niet gebruikt, dan hebben wij een andere toegangsweg. Deze vindt u na 100 meter verder doorrijden op de Wylerbaan aan de rechterkant ter hoogte van het Bevrijdingsmuseum (zie foto’s). U hoeft zich bij aankomst niet te melden bij de receptie. Bij de ingang van ons winterkampeerveld staat een bord met inschrijfformulieren, betaalenveloppen en een brievenbus voor de envelop. Voor het winterkamperen hoeft u niet van te voren te reserveren. Camping de Oude Molen is een mooie camperplaats met een fantastisch uitzicht.
 


 

De gele lijn is de zomeringang, de rode lijn is de ingang voor het winterkampeerveld. Zodra u de oprit op rijdt, dient u rechts aan te houden het pad op langs het Bevrijdingsmuseum. De toegang tot het basisveld gaat door middel van een poort. Deze kunt u zelf openen en sluiten.
 


Betalen kunt u doen bij de brievenbus bij het informatiebord bij de ingang van het veld.
Wij nodigen u van harte uit om onze camping en de omgeving van Groesbeek te leren kennen in de winterperiode!