Rustig verblijf

Flexibel

Regel het zelf

Winterkampeerveld2

Nog lekker een paar nachten weg

Om toegang te krijgen tot ons winterkampeerveld, mag je de achteringang van ons vakantiepark gebruiken. Je hoeft dus niet naar de reguliere ingang bij de receptie te komen. Wanneer je op de Wylerbaan rijdt, vind je al snel het Vrijheidsmuseum wat naast ons vakantiepark ligt. Rechts van dit museum loopt een weg naar achteren, waar de ingang van het winterkampeerveld zicht bevindt.

Bij de ingang van het veld vind je een informatiebord, waarop alles staat uitgelegd betreffende het winterkamperen. Ook vind je daar een nachtregistratieformulier en een envelop. Om te verblijven, vul je het formulier in en doe je een contante betaling voor de nachten die je wilt verblijven in de envelop. De envelop gooi je vervolgens in onze betaalpaal en dan kan jouw verblijf starten.

Extra informatie

  • Winterkamperen kan voor het tarief van € 10,00 per nacht (exclusief € 1,00 per persoon per nacht voor toeristenbelasting).
  • Het is toegestaan om maximaal 3 nachten te verblijven. Een langer verblijf op het kampeerveld is, zonder overleg, niet toegestaan.
  • Er is Wi-Fi aanwezig op het veld. Ook kun je, zolang het niet vriest, gebruik maken van de basis sanitaire voorziening op het veld. Wanneer het vriest, is deze gesloten. Op dat moment kun je gebruik maken van de sanitaire voorziening naast onze receptie bij de reguliere ingang van het vakantiepark.