Receptie (binnen)

Je bent van harte welkom!

Wij ontvangen je graag in onze receptie. Hier kun je terecht met al je vragen en opmerkingen. Wij doen er alles aan om jouw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden en het verblijf soepel te laten verlopen!

Onze receptiemedewerkers vertellen je graag over de mogelijkheden en activiteiten die Vakantiepark de Oude Molen en haar omgeving jou te bieden heeft. Lees je liever zelf wat informatie? Dan vind je in onze receptie allerlei foldermateriaal.

Bij onze receptie kun je ook terecht voor de aanschaf van wandel- en fietsroutes en leuke souvenirs!

Onze faciliteiten

Zwembad (grote bad)

Buitenzwembad met waterglijbaan

In ons verwarmde zwembad met waterglijbaan van 50 meter lang en het peuterbad kan iedereen zich vermaken. Liever rustig van de zon genieten, ook dat kan op het omliggende terras.

Het zwembad is geopend vanaf de meivakantie tot 31 augustus. Bij mooi weer kan dit een week verlengd worden.

Meer info
Terras bewerkt

Restaurant incl. snackbar

Ons vakantiepark beschikt over een eigen restaurant waar je dagelijks terecht kunt voor een hapje en een drankje. Ook is het mogelijk diverse maaltijden af te halen.

Meer info
Fietsers

Binnenkort nieuwe faciliteit

Voorheen verhuurde wij E-Bikes en E-Choppers. Deze service bieden wij niet meer aan. Binnenkort verschijnt hier een nieuwe faciliteit.

Airtrack (sportveld)

Outdoor sportveld

Op het vakantiepark is een multifunctioneel sportveld te vinden zodat je diverse sporten kunt beoefenen tijdens je vakantie.

Meer info
Kindersanitair (douches)

Sanitaire voorzieningen

Op ons vakantiepark staan drie sanitairgebouwen. Al deze gebouwen zijn van toiletten, warme douches en wastafels (ook voor afwassen) voorzien.

Meer info
Milieustraat

Milieustraat

Laten we het vakantiepark gezamenlijk schoon houden en tevens ons steentje bijdragen aan het behoud van een gezond milieu.

Meer info
Recreatieteam (zwembad)

Recreatieprogramma

Hoe oud je ook bent er is altijd iets te beleven op ons vakantiepark. Tijdens het hoogseizoen plannen we de leukste activiteiten.

Meer info
Vogels (dierenweide)

Dierenweide

Bij het hoofdsanitair vind je onze dierenweide. Neem een kijkje bij de vogeltjes en de konijnen. We verzoeken je vriendelijk om onze dieren niet te voeren.

Het deel van de weide waar op dit moment geen dieren verblijven, wordt in de toekomst gerenoveerd. Het blijft nog even een verassing hoe we dit voor je gaan inrichten!