Zomerse activiteiten

Glijbaan & Peuterbad

Terras met ligbedden

Zwembad (terras)

Vertoeven langs het zwembad

Mocht je even lekker rustig van de zon willen genieten, dan kun je terecht op het omliggende terras. Hier kun je lekker opdrogen, na een lang tijd in het water, op een van onze comfortabele ligbedden. Ook kun je gezellig aan een tafel in de zon met jouw groepje zitten en kletsen of een spelletje spelen.

De parasols op het terras zorgen ervoor dat er ook wat schaduw is, als je liever even niet in de zon zit.

Extra informatie

  • Het zwembad is tijdens de eerdergenoemde periode dagelijks geopend van 09.00u tot 21.00u.
  • De genoemde periode waarin het zwembad geopend is, is onder voorbehoud van de weersomstandigheden. Bij slecht weer kan het zwembad later open gaan en bij goed weer kan de einddatum verlengd worden met maximaal een week. Dit ter beoordeling van ons management.
  • Het zwembad is enkel toegankelijk voor gasten die verblijven op Vakantiepark de Oude Molen en de bezoekers die zij eventueel ontvangen. Deze bezoekers dienen zich altijd te melden in onze receptie.
  • Ouders dienen zelf toezicht te houden op hun kinderen in het zwembad. Zeker als de kinderen nog niet in het bezit zijn van een zwemdiploma.
  • In de periode dat ons zwembad niet geopend is, kun je eventueel gaan zwemmen bij Zwembad 'De Lubert' in Groesbeek. Dit binnenzwembad ligt op ongeveer 500 m. van het park af. Ook kun je bij lekker weer een van de stranden in de omgeving bezoeken.