Kidsclub (playmaïs)

Alle activiteiten op ons recreatieprogramma worden natuurlijk met veel enthousiasme uitgevoerd. Toch zijn er wekelijks activiteiten die zeker niet gemist mogen worden! Naast de jaarlijks terugkerende activiteiten, zoals het grote waterspektakel 'De Treinroof' en de spannende Spooktocht, worden er wekelijks ook wat grotere activiteiten gerouleerd. Denk aan bubbelvoetbal, lasergamen, archerty-tag, boogschieten, disco's en nog veel meer!  

We kijken ernaar uit dat je mee komt doen!

Deze activiteiten moet je zeker niet missen!

Treinroof

De Treinroof

Iedereen opgelet! De trein is gestolen, ben jij er klaar voor om deze terug te roven? Waterpistolen in de aanslag, want het wordt een groot waterspektakel!

Tijdens de treinroof vindt er een watergevecht plaats tussen de inzittende en mensen buiten de trein. Op deze manier rijdt de trein een rondje over het park. Alle gasten doen mee, want het is leuk voor groot en klein!

Spooktocht (gezin)

De Spooktocht

Durf jij lekker mee te griezelen? Dan is de spooktocht op ons park echt iets voor jou! Je kunt zelf kiezen of je het opneemt tegen de spoken of juist zelf een spook wordt.

Tijdens de spooktocht schakelen we diverse gasten op ons park in om op de route een griezelige act of spannende activiteit te organiseren. Bij te weinig animo, wordt er een alternatieve griezelactiviteit georganiseerd!

Boogschieten

Roulerende activiteiten

Als er een recreatieprogramma is, vinden er iedere week één of twee grotere activiteiten plaats. Voorgaande jaren rouleerde dit veelal tussen bubbelvoetbal, lasergamen, archery-tag, boogschieten en disco's.

Jaarlijks worden er steeds meer creatieve activiteiten toegevoegd. Zo hebben de kinderen afgelopen jaar toegewerkt naar diverse circusacts om deze voor ouders en ander gasten op te voeren!

Laat je verassen met wat voor een grotere activiteiten er komend jaar weer worden toegevoegd aan het programma!