4-persoons Mobile Home

U bent van harte welkom!
 

 Huidige korting op onze Chalets:
 Korting van 10% in september en oktober (2021)!
‚Äč

 


Boek nú met korting


Op ons vakantiepark kunt u 4-persoons Mobile Homes huren. Daarnaast heeft u keuze uit een 6-persoons en 8-persoons Chalet of een 7-persoons Safaritent. 

De 4-persoons Mobile Home is ongeveer 32m² groot en ideaal voor een vakantie met maximaal 4 personen. De Mobile Home beschikt over 2 slaapkamers met in iedere slaapkamer 2 x een 1-persoons bed. De douche zit apart van het toilet en de keuken is voorzien van een complete keukeninventaris, koelkast, gasfornuis en magnetron. De woonkamer is geheel gemeubileerd met een ronde eettafel en ruime bank. Voor de koudere nachten zit er een gaskachel in de woonkamer.  

  

 Hier vindt u de plattegrond van de 4-persoons Mobile Home:


De Mobile Homes en Chalets zijn standaard te boeken met wisseldagen op maandag en vrijdag. De aankomsttijd is vanaf 15.00 uur en de vertrektijd voor 10.30 uur. Huisdieren zijn in onze Mobile Homes en Chalets niet toegestaan. Via de website kunt u maximaal 3 weken boeken voor een Mobile Home of Chalet, mocht u langer willen boeken, kijk dan voor meer informatie hier

Mocht u benieuwd zijn naar de prijzen van de verschillende accommodaties, kunt u de gewenste verblijfsperiode invoeren bij zoek & boek. Hier ziet u de prijs en zou u eventueel gelijk een boeking kunnen maken. Let op: de korting wordt pas in stap 2 van de zoek & boek module weergegeven. 

Voor vragen kunt u altijd bellen (tijdens kantoortijden) naar 024 - 397 1715 of een e-mail sturen aan vakantiepark@oudemolen.nl