Chalets

 Huidige korting op onze Chalets:
 Korting van 10% in september en oktober (2021)!
 


Boek nú met kortingOp ons vakantiepark kunt u diverse Chalets huren, namelijk:
- een knusse 4-persoons Mobile Home
- een comfortabel 6-persoons Chalet;
- een ruim 8-persoons Chalet.

Alle Chalets zijn gemeubileerd en hebben een eigen badkamer. Ook zijn ze voorzien van een complete keukeninventaris. Zo bent u tijdens uw verblijf van alle gemakken voorzien.Boek nú met kortingDe Chalets zijn het hele jaar door te huren. Wanneer u er even lekker tussenuit wilt, kunt u terecht voor een week, weekend of midweek, om heerlijk uw vakantie te vieren. Zit u tijdelijk zonder woning en zoekt u hiervoor een oplossing, dan is ook huren voor een langere termijn mogelijk (op aanvraag). 

Vakantiepark de Oude Molen bevindt zich op slechts vijfhonderd meter van het centrum van Groesbeek, waar vrijwel alle dagelijkse benodigdheden verkrijgbaar zijn. Ook is er direct naast het park een bushalte gelegen met een verbinding naar het centrum van Nijmegen. Op het park zelf vindt u een restaurant dat tijdens het kampeerseizoen (1 april t/m 31 oktober) dagelijks geopend is. Daarnaast heeft ons vakantiepark meer faciliteiten te bieden die garant staan voor een heerlijke vakantie. Tijdens uw verblijf in de periode vanaf de meivakantie t/m 31 augustus kunt u gebruik maken van het openluchtzwembad (met glijbaan en peuterbad). Er zijn diverse speeltuinen aanwezig waar de kids volop pret beleven en in het hoogseizoen bieden wij u en uw kinderen ook een activiteitenprogramma aan. Er staat een animatieteam klaar met leuke sport- en spelactiviteiten en ons personeel verzorgt regelmatig een bingo- of feestavond.

Neem tijdens uw verblijf ook eens een kijkje in onze sanitaire voorziening. Hier is een ruimte zo gethematiseerd dat uw kinderen zelf hun gang kunnen gaan en lekker kunnen douchen in de jungle. 

Kortom, u hoeft zich niet te vervelen op ons vakantiepark en we doen er alles aan om u een zo prettig mogelijk verblijf te verzorgen!


De Mobile Homes en Chalets zijn standaard te boeken met wisseldagen op maandag en vrijdag. De aankomsttijd is vanaf 15.00 uur en de vertrektijd voor 10.30 uur. Huisdieren zijn in onze Mobile Homes en Chalets niet toegestaan. Via de website kunt u maximaal 3 weken boeken voor een Mobile Home of Chalet, mocht u langer willen boeken, kijk dan voor meer informatie hier

Mocht u benieuwd zijn naar de prijzen van de verschillende accommodaties, kunt u de gewenste verblijfsperiode invoeren bij zoek & boek. Hier ziet u de prijs en zou u eventueel gelijk een boeking kunnen maken. Let op: de korting wordt pas in stap 2 van de zoek & boek module weergegeven. 

Voor vragen kunt u altijd bellen (tijdens kantoortijden) naar 024 - 397 1715 of een e-mail sturen aan vakantiepark@oudemolen.nl