Voordelig & lang verblijf

Speciale periodes

Genieten van rust en natuur

Recreatieprogramma (schoolvakanties)

Onze arrangementen

4-Daagse (Zevenheuvelenweg 2)

4-Daagse Arrangement

Verblijf een week tijdens het grootste meerdaags wandelevenement van de wereld.

Comfort (veld D)

Juni- en/of septembermaand

Verblijf een langere en voordelige periode op een van onze comfortplaatsen in het laagseizoen.

Recreatieteam (bbq)

Arrangementen in Mei

Verblijf tijdens de schoolvakanties in mei op een plaats dichtbij onze speeltuinen en het zwembad.

Voor Hemelvaart en Pinksteren apart zijn geen arrangementen beschikbaar. Je kunt deze uiteraard wel gewoon (online) boeken.

Basisveld (enkele caravans)

Voor- en Naseizoen

Voordelig kamperen voor iedereen die lekker buiten de schoolvakanties van een verblijf wil genieten.

Belangrijke informatie

  • Bij het maken van de boeking online, kun je aangeven met hoeveel personen je komt. Op basis van de hoeveelheid personen wordt de arrangementsprijs berekend. De totaalprijs is inclusief toeristenbelasting (à € 1,03 per persoon per nacht) en servicekosten (à € 0,75 per persoon per nacht). Kinderen t/m 1 jaar zijn gratis.
  • Huisdieren die meekomen tijdens het verblijf (maximaal 2 per plaats), zitten niet standaard bij de arrangementsprijs inbegrepen. Het tarief hiervoor is € 3,50 per huisdier per nacht (dit kan afwijken indien je een langere periode boekt). Bij het maken van een boeking kun je in de opmerkingen aangeven wanneer je een huisdier mee wilt nemen. Wij zorgen dan dat deze aan de boeking wordt toegevoegd alvorens wij de boeking definitief aan je bevestigen.
  • Onze arrangementen zijn altijd inclusief één kampeer- en vervoermiddel (parkeren bij de plaats), een bijzettentje, gratis gebruik van onze faciliteiten en Wi-Fi.
  • Onze arrangementen zijn ook inclusief elektra (m.u.v. voor- en naseizoenarrangementen). Dit betreft 4 ampère stroom op een basisplaats óf 6 ampère stroom op een comfortplaats. Op een comfortplaats is de elektra tegen bijbetaling op te hogen naar 10 ampère (à € 2,50 per dag) of 16 ampère (à € 4,00 per dag).
  • Bij voor- en naseizoenarrangementen kun je standaard gebruik maken van 16 ampère elektra. Je krijgt dan na het verblijf een factuur van het elektraverbruik (à € 0,75 per KWh).