Flexibele huurperiode

Gemeubileerde accommodatie

Tijdelijke oplossing

6pers Chalet (straat)

Een tijdelijk thuis

Onze accommodaties zijn gemeubileerd en van veel gemakken voorzien. Ook beschikt elke accommodatie over een eigen parkeerplaats. Daarnaast kun je gebruik maken van de faciliteiten die ons park je te bieden heeft. Zo kunnen jouw kinderen lekker ravotten in de speeltuinen en gedurende het seizoen kun je lekker een plons nemen in ons buitenzwembad.

Ons vakantiepark ligt dichtbij het centrum van Groesbeek (±500 m.) nabij de stad Nijmegen. Dit maakt een verblijf op ons park een ideale oplossing voor tijdelijk wonen.

Extra informatie

  • Heb je interesse in een langer verblijf op ons vakantiepark, neem dan vrijblijvend contact op met onze receptie. Laat in een mail (naar vakantiepark@oudemolen.nl) weten voor welke periode je een verblijf zoekt en wat de reden voor je is om langer te huren. Wij informeren je graag verder over onze tarieven en mogelijkheden.
  • Liever een van onze accommodaties vooraf al eens bezichtigen? Je bent van harte welkom. Laat het ons weten en we plannen samen met jou een datum en tijd waarop je een kijkje in de accommodatie kunt nemen.
  • In verband met ons drukke hoogseizoen, is het niet standaard mogelijk om jouw huurperiode te plannen in de maanden juli en augustus. Wij richten ons namelijk vooral op toeristen en aanvragen vanuit hen gaan dan ook voor op het verzoek voor een tijdelijke woning.
  • Permanente bewoning is op ons vakantiepark niet toegestaan. Het is mogelijk om maximaal 3 maanden te huren, tenzij je al uitzicht hebt (of tijdens de huurperiode krijgt) op een nieuw woning. Langer dan 3 maanden huren kan dus, als wij een datum weten waarop je een nieuwe woning kunt betreden.
  • Mogelijk is het alvast goed om te weten, dat inschrijven bij de gemeente met het vakantiepark als woonadres niet is toegestaan.