6-persoons Chalet

Op ons vakantiepark hebben wij 4-persoons Mobile Homes en 6- en 8-persoons Chalets en een 4-persoons Lotus vakantiewoning. Het 6-persoons Chalet is ongeveer 50 m2 groot. Het Chalet beschikt over 3 slaapkamers met voldoende kastruimte. De eerste slaapkamer heeft een stapelbed met één-persoons bedden, de tweede slaapkamer heeft een 2 persoonsbed met aan 1 kant instapmogelijkheid en de grootste slaapkamer heeft een 2 persoonsbed waar u van beide kanten in kunt stappen. 

 

Het 6-persoons Chalet heeft een ruime badkamer met douche, toilet en wastafel. De volledig ingerichte woonkamer heeft 2 zitbanken, een grote eettafel en een ruime keuken. De keuken is voorzien van een koelkast, magnetron en keukeninventaris. 

 

Voor de koudere dagen is het 6-persoons Chalet ideaal, omdat het voorzien is van centrale verwarming. Zo kunt u tijdens elk jaargetijde gebruik maken van het Chalet. 

 
De Mobile Homes en Chalets zijn standaard te boeken met wisseldagen op maandag en vrijdag. De aankomsttijd is vanaf 15.00 uur en vertrektijd voor 10.30 uur. Huisdieren zijn in onze Mobile Homes en Chalets niet toegestaan. Via de website kunt u maximaal 3 weken boeken voor een Mobile Home of Chalet, mocht u langer willen boeken, kijk dan voor meer informatie hier