Kampeerplaatsen

Onze camping heeft twee verschillende plaatsen; basis- en comforplaatsen. 

 

Comfortplaatsen
De comfortplaatsen zijn ongeveer 80 m2 en hebben standaard 6 Amp. elektra. De stroom is op alle comfortplaatsen naar wens op te hogen naar 10 Amp of zelfs 16 Amp (tegen betaling). De comfortplaatsen hebben televisie (CAI-), water- en rioolaansluiting op de plaats en zijn binnen het bereik van het Wi-Fi netwerk (gratis). Bij de comfortplaatsen ligt het luxe sanitair gebouw, met kindersanitair in jungle thema en gratis gebruik van de sauna, bubbelbad en zonnebank. Ook is er een kleine sanitaire voorziening bij de receptie. 

 

Basisplaats
De basisplaatsen zijn op een groot open veld (veld K) met 4 Amp. elektra en water in de buurt. Op het veld staat een eenvoudige sanitaire unit en er is bereik van Wi-Fi (gratis). U kunt uiteraard ook gebruik maken van ons hoofdsanitair gebouw, dit is ongeveer 3 minuten lopen. 
 

 

 
Mocht u benieuwd zijn naar de prijzen, kunt de specifieke periode invoeren bij de zoek & boek. Daar ziet u dan de prijs en zou u eventueel gelijk een boeking kunnen maken. Voor vragen kunt u altijd ons bellen tijdens kantoortijden 024 397 1715.