Flexibele huurperiode

Gemeubileerde accommodatie

Tijdelijke oplossing

8pers Chalet (algemeen)

Flexibel een tijdelijk thuis

Onze accommodaties zijn gemeubileerd en van veel gemakken voorzien. Elk Chalet heeft een eigen leefruimte, een ingerichte keuken en badkamer. Ook beschikt elke accommodatie over een eigen parkeerplaats.

Wij hanteren voor langer huren flexibele huurvoorwaarden. Hierbij kunt u een wat langere periode voor huren opgeven, maar kunt u wekelijks de huur opzeggen. Daarnaast ligt ons vakantiepark dichtbij het centrum van Groesbeek (±500 m.) nabij de stad Nijmegen. Dit maakt een verblijf op ons park een ideale oplossing voor tijdelijk wonen.

Extra informatie

  • Heeft u interesse in een langer verblijf op ons vakantiepark, neem dan vrijblijvend contact op met onze receptie. Laat in een mail (naar vakantiepark@oudemolen.nl) weten voor welke periode u een verblijf zoekt en hoeveel personen u wilt laten verblijven. Wij informeren u graag verder over onze tarieven en mogelijkheden.
  • In verband met ons drukke hoogseizoen, is het niet standaard mogelijk om uw huurperiode te plannen in de maanden april t/m oktober (juli en augustus zeker niet). Wij richten ons namelijk vooral op toeristen en aanvragen vanuit hen gaan dan ook voor op het verzoek voor een tijdelijke huisvesting.
  • Permanente bewoning is op ons vakantiepark niet toegestaan.
  • Als u een Chalet huurt om andere personen te laten verblijven, bent (ook) u verantwoordelijk dat onze regels nageleefd worden en dat de betaling op tijd gedaan wordt.
  • Het maximale aantal personen per Chalet hangt samen met het aantal slaapkamers dat aanwezig is in het Chalet. Er mag namelijk één persoon per slaapkamer in de Chalets verblijven.
  • Gebruik van diverse faciliteiten op ons park (waaronder het zwembad en de sanitaire voorzieningen) zijn niet inbegrepen. Wasmachines en drogers zijn wel toegankelijk.