Prachtige locatie

Rustig verblijf

±500m van het Centrum

Buitenzwembad

6pers Chalet (gezin buiten)

Lekker een paar nachten weg met 30% korting

Wij hebben zin in de start van het seizoen. Hopelijk jullie ook! Vanaf het weekend van Pasen openen wij onze poort weer en trappen we direct af met een scherpe actie voor het laagseizoen!

Wanneer je een verblijf boekt in de periode van 29 maart 2024 t/m 5 juli 2024 (m.u.v. de Meivakantie, Hemelvaart en Pinksteren) ontvang je 30% korting op de huurprijs! Boeken met deze aanbieding kan tot 1 april 2024.

Kijk snel via onze zoekbalk of jouw favoriete periode nog beschikbaar is en controleer direct jouw voordeel!

Extra informatie

  • Boeken met dit voordeel kan vanaf 29 januari 2024 t/m 1 april 2024 en de korting geldt op een verblijf in de periode tussen 29 maart 2024 en 5 juli 2024.
  • De actie geldt alleen voor het laagseizoen, dus deze wordt niet toegepast op schoolvakanties zoals de meivakantie, Hemelvaart en Pinksteren.
  • De korting kan worden toegepast voor een weekendje weg, een midweek of zelfs een hele week (met aankomst/vertrek op maandag en/of vrijdag) en met een maximum verblijf van 3 weken. Wil je liever langer verblijven (bijvoorbeeld de junimaand)? Neem dan even contact op met onze receptie.
  • Deze actie kan niet worden gecombineerd met andere kortingen of actiecodes.
  • De korting wordt toegepast op de huurprijs. Dit bevat nog niet de bijkomende kosten zoals lakenpakketten en servicekosten (o.a. toeristenbelasting).