4-daagse

Het grootste meerdaagse wandel evenement, de 4-daagse!

De 4-daagse vindt helaas in 2020 (21-24 juli) niet meer plaats. Wij hopen natuurlijk dat dit mooie evenement in 2021 (20-23 juli) weer georganiseerd wordt.

Wat is er nu handiger dan alvast een overnachtingsplek te hebben, op tijd en gemakkelijk met de bus naar het startpunt kunnen gaan en gebruik kunnen maken van massages en diners? Dit alles is op Vakantiepark de Oude Molen tijdens de 4-daagse week mogelijk. Vanaf het jaar 1916 wordt de 4-daagse al georganiseerd en in de 20e en 21e eeuw zijn er al heel veel 'kampeer'wandelaars u voorgegaan op ons park. 

 

Vakantiepark de Oude Molen heeft veel te bieden tijdens de 4-daagse. Zo hebben wij vijf verschillende opties waar u kunt overnachten:

 

 • Comfortplaatsen; Deze plaatsen hebben 6 Amp elektra (tegen betaling ook 10 en 16 Amp mogelijk), water, afvoer en CAI aansluiting op de plaats. Deze plaatsen zijn dichter bij het luxe sanitair gebouw en onze voorzieningen. 
 • Basisplaatsen; Dit is een groot open veld en tijdens de vierdaagse komt dit veld vol met kampeerders te staan die voornamelijk de vierdaagse ook meelopen. Op dit veld is 4 Amp elektra en water verspreid over het veld en er is een beperkte en eenvoudige sanitaire voorziening aanwezig. Het luxe sanitairgebouw is iets verder weg, net als het zwembad en kantine. 
 • Overige plaatsen; Tijdens de vierdaagse hebben wij ook overige plaatsen. Deze plaatsen bevinden zich in de buurt van de seizoenplaatsen. Hier heeft u stroom en u heeft een watertappunt in de buurt. Het luxe sanitairgebouw is iets verder weg, maar een sanitaire voorziening is in de buurt van de plaatsen te vinden. 
 • Mobile Homes/Chalets/Safaritenten; Ook hebben wij 4-persoons Mobile Homes, 6- en 8-persoons Chalets en 7-persoons Safaritenten op ons vakantiepark. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de receptie van het vakantiepark.
 • Lotus vakantiewoning; Bij ons op het park hebben we ook een Lotus vakantiewoning. Deze woning is voor 4 personen en uniek omdat het in een vijver ligt en van EPS is. Meer informatie over de Lotus kunt u hier vinden. 


 

Wat hebben wij nog meer te bieden tijdens de 4-daagse:

 

 • Massages; tijdens de 4-daagse staat ons massageteam weer voor u klaar. Een team van 8 masseurs, met jaren ervaring, kunnen uw blaren behandelen, uw voeten tapen, of gewoon lekker die massage geven die u verdient na het wandelen van zoveel kilometers. Deze massages zijn te reserveren op de camping in de receptie. [of bij masseur zelf?] Gasten van buiten onze camping kunnen net als onze campinggasten gebruik maken van de massages, alleen hebben onze eigen campinggasten natuurlijk voorrang en kunnen de gasten van buiten de camping pas later reserveren. Bij het reserveren is het wel belangrijk de reserveringsbevestiging te laten zien van onze camping of de andere accommodatie waar u verblijft.
 • Ontbijt en diner; u kunt tijdens de 4-daagse periode gebruikmaken van een heerlijk ontbijt en diner. Dit menu wordt speciaal samengesteld voor vierdaagselopers en de tijden dat u kunt eten zijn zo ingedeeld dat u gemakkelijk kunt aanschuiven. Inschrijven voor het ontbijt en het diner, kan tijdens uw verblijf in de receptie.
 • T-shirts; Dit jaar zullen de T-shirts misschien worden vervangen door een andere verrassing. Wat het dit jaar wordt, wordt later nog bekend gemaakt!
 • Blarenbus; op 50 meter afstand van onze camping rijdt het openbaar vervoer ook weer voor de vroege lopers. U heeft hiervoor een "Blarenpas" nodig. De Blarenpas is niet bij ons op de camping verkrijgbaar, maar is online te bestellen en verkrijgbaar bij onder andere de informatiestand van "BRENG" tijdens het ophalen van uw startkaart.


Er zijn nog plaatsen vrij tijdens de 4-daagse 2020. Reserveren kan uiteraard, echter zijn er wel een aantal voorwaarden: 

 • Voor reserveringen minder dan 14 nachten tijdens de 4-daagse, geldt uitsluitend het vierdaagse arrangement (18 t/m 25 juli 2020).
  Kijk voor prijzen bij onze zoek & boek.
 • Voor reserveringen minder dan 14 nachten op comfortplaatsen, kunt u een reservering maken vanaf 1 januari 2020. Reserveringen voor 14 nachten of langer kunt u nu al boeken.
 • De plaatsen/accommodaties zijn te reserveren via e-mail en telefoon, maar ook via de website zoek & boek.
 • Op het basisveld wordt u geplaatst op volgorde van binnenkomst. 
 • Voor de 'Overige plaatsen' (in de buurt van de seizoenplaatsen) kunt u uw voorkeur aangeven, waarmee wij rekening proberen te houden.